ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7
Example Frame

НАД 65 ГОДИНИ ПАТУВАЊЕ


НАД 65 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ


НАД 65 ГОДИНИ СО ВАС


СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ПАТНИЦИ ДЕКА ЛИНИЈАТА БИТОЛА-СОФИЈА-БИТОЛА СО ПОАЃАЊЕ ОД БИТОЛА ВО 20.00 ЧАСОТ И ПОАЃАЊЕ ОД СОФИЈА ВО 20.00 Ч. СЕКОЈДНЕВНО НЕМА ДА СООБРАЌА, ОДНОСНО СЕ СТАВА ВО ПРИВРЕМЕН ПРЕКИН ПОЧНУВАЈЌИ ОД 01.04.2014 ДО 01.10.2014. ЗА ТОА КАКО ЌЕ СООБРАЌА ОВАА ЛИНИЈА ПОСЛЕ ОВОЈ ПЕРИОД ЌЕ БИДЕТЕ БЛАГОВРЕМЕНО ИЗВЕСТЕНИ. ЛИНИЈАТА КОЈА СООБРАЌА НА РЕЛАЦИЈА СКОПЈЕ-СОФИЈА-СКОПЈЕ СО ПОАЃАЊЕ СЕКОЈ ДЕН ВО 08.30 Ч. И 15.00 Ч. ОД СКОПЈЕ ЗА СОФИЈА И СО ПОАЃАЊЕ ВО 09.30 Ч. И ВО 16.00 Ч. ОД СОФИЈА ЗА СКОПЈЕ ЌЕ СООБРАЌА РЕДОВНО СЕКОЈ ДЕН, А ЗА ОВИЕ ПОАЃАЊА ЗА СКОПЈЕ-СОФИЈА МОЖЕТЕ ДА ПАТУВАТЕ ОД БИТОЛА СЕКОЈ ДЕН ВО 05.00 Ч. И ВО 11.00 Ч.

Пребарај релации:

Од:
До:
Датум: